Het jaarlijkse congres over (Enterprise) Identity & Access Management

IAM zorgt ervoor dat de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste middelen op het juiste moment om de juiste redenen. Een goede Enterprise IAM oplossing is gebruiksvriendelijk, compliant, veilig en levert kostenbesparingen op. De digitale transformatie, die als doel heeft om toegevoegde waarde te creëren voor zowel de interne als externe klanten, heeft impact op de Identity & Access Management oplossingen die organisaties gebruiken.

Het IAM congres 2017 biedt een overzicht van deze ontwikkelingen op het gebied van IAM. De dag inspireert deelnemers om (verder) aan de slag te gaan met IAM. Bovendien gaan we in op vragen als: Wat is een goede fundering voor IAM, waar moet je rekening mee houden bij het inrichten van IAM processen, wat zijn nieuwe mogelijkheden? Hoe ga ik om met klant identiteiten, welke innovaties zijn er, hoe ga ik om met IOT en nog veel meer. Deelnemers hebben aan het einde van de dag bovendien inzicht in de flexibiliteit en winstgevendheid van een goede IAM oplossing.

Over het congres

Congrestijden

  • 08:00 - 09:00 uur Ontvangst & Registratie
  • 09:00 - 17:00 uur Congres en netwerkplein
  • 17.00 – 17.30 uur Borrel
Congresnieuws

ZORG-ID. Zeker herkenbaar in zorg.

In deze sessie vertelt Reggie de Jong, programma manager van ZORG-ID, hoe de authenticatie van de zorgverleners plaatsvindt op het moment dat een zorgverlener gegevens wil benaderen, die in een van de verschillende systemen van andere zorgaanbieders (artsen, apothekers, ziekenhuizen en andere professionele behandelaars) is opgeslagen.

Lees het volledige bericht
Congresnieuws
Maarten Wegdam

Van irisscan tot kontafdruk: biometrische authenticatie anno 2017

In deze sessie beargumenteert Maarten Wegdam dat biometrie in de praktijk gekoppeld is aan smartphones, dat het om een gemakkelijke tweede factor gaat, meer dan om security en waarom u zult moeten kiezen tussen privacy en security.

Lees het volledige bericht

Het hoe en waarom van Priviliged Access Management

Uw beheerders zijn niet het probleem, het zijn hun gewilde inlogaccounts die een gevaar zijn. Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag, bedrijfskritische data staat op de tocht en bedragen die gemoeid zijn met deze aanvallen zijn enorm. Steeds vaker zijn de privileged gebruikers zoals systeembeheerders doelwit van een cyber aanval.  Zonder tegenmaatregelen zal het niet lang meer duren voordat aanvallers een mogelijkheid vinden uw priviliged gebruikersaccount te misbruiken. Of is dat misschien al gebeurd zonder dat u het doorhad?

Lees het volledige bericht
David Birch

"Bijna niemand hoeft echt te weten hoe je eigenlijk heet, behalve mensen die je identiteit willen stelen"

David Birch, internationaal erkend specialist op het gebied van digitale identiteit en elektronisch geld geeft een keynote lezing tijdens het congres Identity & Access Management.

Lees het volledige bericht

Veilige Online Toegang in Europa

In september 2018 zijn overheidsdienstverleners verplicht om authenticatiemiddelen van andere lidstaten te herkennen. Nu Duitsland de ‘Personalausweis’ heeft aangemeld bij de EU, moet in Nederland de infrastructuur om dit mogelijk te maken, beschikbaar zijn.

Lees het volledige bericht

De locatie

Midden Nederland Hallen Barneveld.jpg

Midden Nederland Hallen | Barneveld

Dit jaar ontvangen we u ontvangen in een nieuwe, inspirerende omgeving. Voor deze 12e editie is gekozen voor de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld

Platinum partners

Gold partners

Silver partners

Inschrijven nieuwsbrief

Meld u aan voor de Security nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Security events en congressen van Heliview.

Deel dit evenement

Deel het evenement via LinkedIn, Twitter of per e-mail om mee te praten over actuele thema's en op de hoogte te blijven.