CPE punten

Behaal 8 CPE punten bij IAM 2020!

Tijdens het Identity & Access Management congres wordt u de mogelijkheid geboden om Continuing Professional Education Credits (CPE) punten voor de CISSP certificering te behalen. CISSP is een certificering van ISC2 voor informatiebeveiliging. CISSP is een brede basis en een goede start om als informatiebeveiliger de kennis verder te verdiepen door middel van specialisatie.

Bewijs van deelname

Om de certificering te mogen behouden moet u jaarlijks punten behalen. Ook door uw deelname aan het Identity & Access Management congres kunt u 8 punten aanvragen. Indien u bij uw inschrijving aangeeft gebruik te willen maken van de mogelijkheid om CPE punten aan te vragen, wordt u verzocht uw aankomst en vertrektijd te registeren bij de balie. Afhankelijk van het aantal uren dat u aanwezig was, kent de ISC2 u de punten toe. 

Alleen degenen die het registratieformulier bij de balie invullen, ontvangen van ons na afloop van het congres een 'bewijs van deelname' welke u kunt gebruiken voor de administratie van uw CPE-punten.

 

Direct aanmelden!