Nieuws

Persbericht 13 december 2017

Wat is Robotics Process Automation (RPA)

Dit is een efficiënte manier om informatie te verkrijgen, te verbeteren en te leveren uit vrijwel elke applicatie of gegevensbron, inclusief websites en portals, desktop applicaties en Enterprise systemen, zonder dat er enige codering aan te pas hoeft te komen.

+ Lees meer
Partnernieuws 17 mei 2017

Hoe agile kan identity & access management zijn

De ‘business’ verwacht van IT-omgevingen steeds meer flexibiliteit. Immers, als de wereld verandert moet de ICT zich aanpassen. Om die ‘agility’ te realiseren moet het ‘access & identity management’ de juiste basis hebben.

+ Lees meer
Eventnieuws 16 mei 2017

Universiteit Utrecht presenteert IAM-praktijkcase

RealOpen IT, IT-dienstverlener op het gebied van Identity & Access Management (IAM)-oplossingen, is Silver Partner van Heliviews jaarlijks congres over Identity & Access Management. Het event vindt plaats op 18 mei, en heeft als thema ‘De impact van de digitale transformatie’.

+ Lees meer
Partnernieuws 16 mei 2017

Het belang en noodzaak van reporting

Audit en reporting, je kan er deze dagen niet meer omheen. Zeker met de nieuwe General Data Protection Regulation (GDPR) die per 25 mei 2018 gehandhaafd gaat worden, wordt dit steeds belangrijker. Wat maakt dat dit van groot belang is? 

+ Lees meer
Partnernieuws 15 mei 2017

Met ABAC wordt alles beter

Al heel lang is RBAC (Role Based Access Control) leidend bij heel veel organisaties om toegang te verkrijgen op hun platformen. Het resultaat was maar al te vaak een  collectie van ‘rollen’ om toegang te krijgen en zelfs dat was niet voldoende dekkend in alle situaties. Het is natuurlijk veel efficiënter om niet ‘roles’, maar ‘attributes’ als uitgangspunt te nemen: Attribute Based Access Control (ABAC). Met ABAC kan ook additionele informatie worden gebruikt zoals bijvoorbeeld de locatie of een vingerafdruk om de identiteit vast te stellen. Maar de vraag blijft: is ABAC nu een kans of een uitdaging?

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen