Nieuws

Nieuwsitem 20 februari 2019

Ontvang de limited edition IAM sokken

Yes! De lente staat weer voor de deur. Het wordt langzaam weer wat warmer en dat vindt iedereen over het algemeen een stuk aangenamer. Je wordt er spontaan vrolijk van! De lente doet zijn intrede officieel op 20 maart, maar we kunnen het niet laten om u letterlijk alvast vrolijk te maken met een paar leuke blije sokken. 

+ Lees meer
Nieuwsbericht 12 februari 2019

Heliview gaat samenwerking aan met Duitse analistenbureau Kuppinger Cole

Heliview is, in aanloop naar het jaarlijkse Identity & Access Management Congres 2019, een samenwerking aangegaan met het Duitse analaistenbureau Kuppinger Cole. De samenwerking richt zich op de European Identity & Cloud Conference 2019 dat van 14 mei t/m 17 mei door Kuppinger Cole wordt georganiseerd in München.

+ Lees meer
Nieuwsitem 07 september 2018

Heliview’s Deep Dive komt terug in 2019!

Heliview's Deep Dive vond in 2018 voor de eerste keer plaats. De sessie bleek erg gewild waardoor er helaas niet voor iedereen een plaatsje beschikbaar was. In 2019 krijgen deelnemers een nieuwe kans om aan deze, met een 8 beoordeelde sessie, bij te wonen.

+ Lees meer
Persbericht 16 mei 2018

IDM 4.5 upgrade voor Universiteit Leiden

Universiteiten en hoge scholen hebben te maken met een grote diversiteit aan computergebruikers. Bij Nederlands oudste universiteit, de Universiteit Leiden, is dat niet anders. Aan de ene kant zijn er professoren, docenten en medewerkers en aan de andere kant zijn er vele tienduizenden studenten en alumni, fulltime, deeltijd, in Nederland en in het buitenland. Maar niet iedereen mag overal en altijd toegang tot dezelfde informatie hebben.  

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen