Nieuws

Persbericht 24 april 2019

7 stappen voor het kiezen van een juiste IAM oplossing

Process2Product not Product2Process

Afgelopen jaar zien we een sterke toename van de middelgrote bedrijven (300-600 medewerkers) die ook ‘iets’ met Identity & Access Management (IAM) willen gaan doen. Nieuwe wetgeving en een grote digitale wildgroei dwingen deze bedrijven er haast wel toe. Wat we daarbij ook opmerken is dat deze bedrijven vaak technologie gericht zijn: er wordt direct gekozen voor een technologische oplossing en hierdoor een productkeuze. 

+ Lees meer
Nieuwsitem 20 februari 2019

Ontvang de limited edition IAM sokken

Yes! De lente staat weer voor de deur. Het wordt langzaam weer wat warmer en dat vindt iedereen over het algemeen een stuk aangenamer. Je wordt er spontaan vrolijk van! De lente doet zijn intrede officieel op 20 maart, maar we kunnen het niet laten om u letterlijk alvast vrolijk te maken met een paar leuke blije sokken. 

+ Lees meer
Nieuwsbericht 12 februari 2019

Heliview gaat samenwerking aan met Duitse analistenbureau Kuppinger Cole

Heliview is, in aanloop naar het jaarlijkse Identity & Access Management Congres 2019, een samenwerking aangegaan met het Duitse analaistenbureau Kuppinger Cole. De samenwerking richt zich op de European Identity & Cloud Conference 2019 dat van 14 mei t/m 17 mei door Kuppinger Cole wordt georganiseerd in München.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen