Nieuws

Partnernieuws 17 mei 2017

Hoe agile kan identity & access management zijn

De ‘business’ verwacht van IT-omgevingen steeds meer flexibiliteit. Immers, als de wereld verandert moet de ICT zich aanpassen. Om die ‘agility’ te realiseren moet het ‘access & identity management’ de juiste basis hebben.

+ Lees meer
Eventnieuws 16 mei 2017

Universiteit Utrecht presenteert IAM-praktijkcase

RealOpen IT, IT-dienstverlener op het gebied van Identity & Access Management (IAM)-oplossingen, is Silver Partner van Heliviews jaarlijks congres over Identity & Access Management. Het event vindt plaats op 18 mei, en heeft als thema ‘De impact van de digitale transformatie’.

+ Lees meer
Partnernieuws 16 mei 2017

Het belang en noodzaak van reporting

Audit en reporting, je kan er deze dagen niet meer omheen. Zeker met de nieuwe General Data Protection Regulation (GDPR) die per 25 mei 2018 gehandhaafd gaat worden, wordt dit steeds belangrijker. Wat maakt dat dit van groot belang is? 

+ Lees meer
Partnernieuws 15 mei 2017

Met ABAC wordt alles beter

Al heel lang is RBAC (Role Based Access Control) leidend bij heel veel organisaties om toegang te verkrijgen op hun platformen. Het resultaat was maar al te vaak een  collectie van ‘rollen’ om toegang te krijgen en zelfs dat was niet voldoende dekkend in alle situaties. Het is natuurlijk veel efficiënter om niet ‘roles’, maar ‘attributes’ als uitgangspunt te nemen: Attribute Based Access Control (ABAC). Met ABAC kan ook additionele informatie worden gebruikt zoals bijvoorbeeld de locatie of een vingerafdruk om de identiteit vast te stellen. Maar de vraag blijft: is ABAC nu een kans of een uitdaging?

+ Lees meer
Partnernieuws 12 mei 2017

Is een Identity & Access Management project een IT-feestje

IAM projecten lopen maar al te vaak tegen een groot verschil tussen de wens van “business” en IT aan. IT moet zorgen voor een goed werkende, liefst geautomatiseerde, toegang tot functionaliteit in software, tot shares, tot informatie. Maar de Business is hiervoor verantwoordelijk; een manager moet bepalen wie waartoe toegang heeft.

+ Lees meer
Partnernieuws 12 mei 2017

Inloggen via social media handig

Als internet ‘bewoners’ inloggen op hun social media geven ze meer dan voldoende identiteitsinformatie om te kunnen onboarden bij andere applicaties. Via ‘connect services’ maken de grotere social media partijen deze gegevens beschikbaar voor derden.

+ Lees meer
Persbericht 09 mei 2017

Identity & Access Management congres 2017 groter dan ooit

Breda, 9 mei 2017 - Op 18 mei vindt de twaalfde editie van het Identity & Access Management congres plaats  in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Dit jaar is het IAM congres groter dan ooit. Met meer dan 30 partners, een keynote van internationaal erkend spreker David Birch, meer dan 25 praktijkcases en visieverhalen is dit hét IAM congres van Nederland dat IT en security professionals niet mogen missen.

+ Lees meer
Meer nieuws wordt geladen