Nieuws

Nieuwsitem 07 september 2018

Heliview’s Deep Dive komt terug in 2019!

Heliview's Deep Dive vond in 2018 voor de eerste keer plaats. De sessie bleek erg gewild waardoor er helaas niet voor iedereen een plaatsje beschikbaar was. In 2019 krijgen deelnemers een nieuwe kans om aan deze, met een 8 beoordeelde sessie, bij te wonen.

+ Lees meer
Persbericht 16 mei 2018

IDM 4.5 upgrade voor Universiteit Leiden

Universiteiten en hoge scholen hebben te maken met een grote diversiteit aan computergebruikers. Bij Nederlands oudste universiteit, de Universiteit Leiden, is dat niet anders. Aan de ene kant zijn er professoren, docenten en medewerkers en aan de andere kant zijn er vele tienduizenden studenten en alumni, fulltime, deeltijd, in Nederland en in het buitenland. Maar niet iedereen mag overal en altijd toegang tot dezelfde informatie hebben.  

+ Lees meer
Persbericht 09 mei 2018

Flexibiliteit is voor AMS doorslaggevend bij IM-tool

Toen scholengemeenschap Anna Maria van Schurman (vernoemd naar Nederlands eerste vrouwelijke student in Utrecht in 1636) op zoek ging naar een Identity Management tool, was automatisering van de interne processen het speerpunt. Hoewel de christelijke school in Franeker tot dan toe nog niet werkte met een IM-tool, wist Jacob Bosgra (stafmedewerker ICT) terdege waar de software aan moest voldoen; geen complex pakket, goed geprijsd, in modules uitbreidbaar. 

+ Lees meer
Persbericht 02 mei 2018

RealOpen IT | Business Case Universiteit Utrecht

Klantgericht werken, betrouwbaarheid en het leveren van kwaliteit zijn leidend bij de Information and Technology Services (ITS) van de Universiteit Utrecht. Samen met de universiteit leggen ze de basis voor persoonlijk en activerend onderwijs, flexibiliteit en keuzevrijheid voor studenten en continue professionele ontwikkeling van docenten. ITS is een van de ondersteunende directies en verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de hele universiteit.  

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen