Nieuws

Persbericht 09 mei 2018

Flexibiliteit is voor AMS doorslaggevend bij IM-tool

Toen scholengemeenschap Anna Maria van Schurman (vernoemd naar Nederlands eerste vrouwelijke student in Utrecht in 1636) op zoek ging naar een Identity Management tool, was automatisering van de interne processen het speerpunt. Hoewel de christelijke school in Franeker tot dan toe nog niet werkte met een IM-tool, wist Jacob Bosgra (stafmedewerker ICT) terdege waar de software aan moest voldoen; geen complex pakket, goed geprijsd, in modules uitbreidbaar. 

+ Lees meer
Persbericht 02 mei 2018

RealOpen IT | Business Case Universiteit Utrecht

Klantgericht werken, betrouwbaarheid en het leveren van kwaliteit zijn leidend bij de Information and Technology Services (ITS) van de Universiteit Utrecht. Samen met de universiteit leggen ze de basis voor persoonlijk en activerend onderwijs, flexibiliteit en keuzevrijheid voor studenten en continue professionele ontwikkeling van docenten. ITS is een van de ondersteunende directies en verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de hele universiteit.  

+ Lees meer
Persbericht 30 april 2018

Centrify Study Finds CEO Disconnect is Weakening Cybersecurity

New report reveals that the majority of CEOs are investing in cyber security strategies that are misaligned with their Technical Officers: 62% of CEOs inaccurately cite malware as the primary threat to cyber security; 24% are not even aware they have experienced a breach.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen