Nieuws

Persbericht 30 april 2018

Centrify Study Finds CEO Disconnect is Weakening Cybersecurity

New report reveals that the majority of CEOs are investing in cyber security strategies that are misaligned with their Technical Officers: 62% of CEOs inaccurately cite malware as the primary threat to cyber security; 24% are not even aware they have experienced a breach.

+ Lees meer
Congresnieuws 24 april 2018

Privileged accounts: onzichtbaar en onbekend risico

Om hun werk goed te kunnen doen hebben Windows administrators speciale toegangsrechten tot systemen en applicaties: privileged accounts.

Deze privileged accounts hebben in IT omgevingen rechten die andere gebruikers niet hebben. In de juiste handen een dankbaar gereedschap, maar in kwaadwillende handen een groot gevaar!

+ Lees meer
Blog 19 april 2018

IAM en de groeiende behoefte aan beveiliging binnen het onderwijs

Om de beveiligingswensen binnen het onderwijs te beantwoorden heeft SURF recentelijk haar diensten uitgebreid met een sterke 2-factor authenticatie. Het implementeren van een dergelijke vorm van Identity & Access Management binnen een grote heterogene groep gebruikers gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot…

+ Lees meer
Persbericht 19 april 2018

De AVG in relatie met IAM – Deel 3 AVG blogs

Hoe verhoudt de AVG/ GDPR zich tot Identity & Access Management (IAM)? En wat kan IAM doen om AVG compliance te worden? Een vraag die ik vaak te horen krijg. Tijd dus om jullie daar wat meer over te vertellen.

+ Lees meer
Blog 10 april 2018

Blockchain, wat is dat?

Ingeborg Bosch is producer van het congres Identity & Access Management. Als producer is zij onder andere verantwoordelijk voor het congresprogramma. In 2016 programmeerde ze tijdens het IAM congres  al een keynote over Blockchain.

+ Lees meer
Persbericht 30 maart 2018

Capitar IT Group beheert 65.000 IAM accounts voor Jumbo

Ede, 29 maart 2018 – Capitar IT Group maakt bekend dat het bedrijf de Access en Identity (IAM)-omgeving van supermarktketen Jumbo beheert. Dit houdt in dat Capitar verantwoordelijk is voor het  onderhoud en beheer van het Jumbo’s IAM-systeem. Hieronder valt ook de authenticatie, autorisatie en gebruikersbeheer van 65.000 winkelmedewerkers tot het voorraad- en kassasysteem. Jumbo koos voor Capitar omdat het een ruime ervaring en brede kennis heeft in het bieden van managed services aan grote retail organisaties. 

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen