Nieuws

Persbericht 30 maart 2018

Capitar IT Group beheert 65.000 IAM accounts voor Jumbo

Ede, 29 maart 2018 – Capitar IT Group maakt bekend dat het bedrijf de Access en Identity (IAM)-omgeving van supermarktketen Jumbo beheert. Dit houdt in dat Capitar verantwoordelijk is voor het  onderhoud en beheer van het Jumbo’s IAM-systeem. Hieronder valt ook de authenticatie, autorisatie en gebruikersbeheer van 65.000 winkelmedewerkers tot het voorraad- en kassasysteem. Jumbo koos voor Capitar omdat het een ruime ervaring en brede kennis heeft in het bieden van managed services aan grote retail organisaties. 

+ Lees meer
Branchenieuws 22 maart 2018

SAML kwetsbaarheid: dit moet je erover weten!

Deze week heeft Duo Labs, het researchteam van Duo Security, naar buiten gebracht dat er een kwetsbaarheid is gevonden in de XML-implementatie van SAML. Maakt u in uw organisatie gebruik van SAML-gebaseerde Single Sign-on systemen (SSO)? Lees dan even verder...

+ Lees meer
Persbericht 19 maart 2018

IAG in de cloud. Hoe wilt u die geserveerd hebben?

The Cloud is here to stay. Sinds Amazon in 2006 de Elastic Compute Cloud introduceerde, kan er steeds meer IT worden afgenomen als dienst. Organisaties kunnen daardoor steeds meer IT bestempelen tot ‘none of my core business’, zonder moeizame IT-sourcing constructies aan te gaan. Een kreet als ‘Cloud tenzij...” komt dan ook in menig IT-strategie voor. Hoeveel is er op dit gebied eigenlijk mogelijk bij Identity Driven Security oplossingen?

+ Lees meer
Persbericht 13 maart 2018

SmartAIM Authorisation Management Suite is de fundering van IAM

SmartAIM Authorisation Management Suite is de fundering van IAM. Zonder goed autorisatiemanagement geen IAM. 

Autorisatie management is sowieso de eerste stap op weg naar informatieveiligheid voor iedere organisatie. Het goed regelen van autorisaties en bevoegdheden; wie mag wat zien, of regelen, of weten, of doen, enzovoorts, is de basis van Information Security. 

+ Lees meer
Partnernieuws 16 mei 2017

Het belang en noodzaak van reporting

Audit en reporting, je kan er deze dagen niet meer omheen. Zeker met de nieuwe General Data Protection Regulation (GDPR) die per 25 mei 2018 gehandhaafd gaat worden, wordt dit steeds belangrijker. Wat maakt dat dit van groot belang is? 

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen