Nieuws

Branchenieuws 22 maart 2018

SAML kwetsbaarheid: dit moet je erover weten!

Deze week heeft Duo Labs, het researchteam van Duo Security, naar buiten gebracht dat er een kwetsbaarheid is gevonden in de XML-implementatie van SAML. Maakt u in uw organisatie gebruik van SAML-gebaseerde Single Sign-on systemen (SSO)? Lees dan even verder...

+ Lees meer
Persbericht 19 maart 2018

IAG in de cloud. Hoe wilt u die geserveerd hebben?

The Cloud is here to stay. Sinds Amazon in 2006 de Elastic Compute Cloud introduceerde, kan er steeds meer IT worden afgenomen als dienst. Organisaties kunnen daardoor steeds meer IT bestempelen tot ‘none of my core business’, zonder moeizame IT-sourcing constructies aan te gaan. Een kreet als ‘Cloud tenzij...” komt dan ook in menig IT-strategie voor. Hoeveel is er op dit gebied eigenlijk mogelijk bij Identity Driven Security oplossingen?

+ Lees meer
Persbericht 13 maart 2018

SmartAIM Authorisation Management Suite is de fundering van IAM

SmartAIM Authorisation Management Suite is de fundering van IAM. Zonder goed autorisatiemanagement geen IAM. 

Autorisatie management is sowieso de eerste stap op weg naar informatieveiligheid voor iedere organisatie. Het goed regelen van autorisaties en bevoegdheden; wie mag wat zien, of regelen, of weten, of doen, enzovoorts, is de basis van Information Security. 

+ Lees meer
Partnernieuws 16 mei 2017

Het belang en noodzaak van reporting

Audit en reporting, je kan er deze dagen niet meer omheen. Zeker met de nieuwe General Data Protection Regulation (GDPR) die per 25 mei 2018 gehandhaafd gaat worden, wordt dit steeds belangrijker. Wat maakt dat dit van groot belang is? 

+ Lees meer
Partnernieuws 12 mei 2017

Is een Identity & Access Management project een IT-feestje

IAM projecten lopen maar al te vaak tegen een groot verschil tussen de wens van “business” en IT aan. IT moet zorgen voor een goed werkende, liefst geautomatiseerde, toegang tot functionaliteit in software, tot shares, tot informatie. Maar de Business is hiervoor verantwoordelijk; een manager moet bepalen wie waartoe toegang heeft.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen