Nieuws

Congresnieuws 08 mei 2017

IGA MATURITY

Elke organisatie wil risico omtrent Identity beveiliging zoveel mogelijk mitigeren, waarbij inzicht in de huidige situatie eventuele risico’s in kaart kan brengen. Hoe volwassener een organisatie is m.b.t. Identity Governance & Administration (IGA) beleid, hoe beter zij grip heeft op de bestaande risico’s. Maar wat houdt een volwassen IGA-beleid in, wat is het huidige volwassenheidsniveau, waar zitten potentiele zwakke punten en wat zijn de volgende stappen om tot een meer volwassener IGA-beleid te komen. 

+ Lees meer
Congresnieuws 08 mei 2017

On the password paradox and authentication innovation

Chances are that the device on which you’re reading this blog was accessed through one form of authentication or the other. One of the most wide-spread of those methods are passwords. They’ve become such an integral part of our lives that we often don’t think about them anymore. However, danger lurks right around the corner if we drop our guard. 

+ Lees meer
Congresnieuws 02 mei 2017

Ik ben gehackt wat nu

De afgelopen jaren heeft informatiebeveiliging zichzelf heruitgevonden als cyber security. De aandacht is verschoven van de interne bedreiging en het handwerk naar de externe en geautomatiseerde bedreiging, al dan niet door een staat ondersteund. De kernbegrippen daarvan, zoals Cyber Kill Chain, Indicators of Compromise en Advanced Persistent Threat, hebben Identity en Access Management nog niet bereikt.

+ Lees meer
Overig nieuws 07 december 2016

Online portal voor alles rondom IT Security

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom IT security, security in de cloud, cyber security. identity & access Management en data privacy? Wilt u in contact komen met vakgenoten, interactieve expertsessies bijwonen of hands-on trainingen volgen binnen het security vakgebied? Dan is er vanaf vandaag de portal SecurityUpdate.net.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen