FuseLogic werkt samen met Okta voor snel en eenvoudig ID Lifecycle en ID Governance in de Cloud

HILVERSUM, NEDERLAND – FuseLogic heeft een samenwerking met Okta aangekondigd. Okta, de toonaangevende aanbieder van Identity Cloud, biedt een Cloudplatform voor de ReadytoUse ID Lifecycle oplossing van FuseLogic. Hierdoor kunnen middelgrote organisaties snel en eenvoudig ID-governance voor hun Cloud strategie inrichten en hun GDPR-compliancy verbeteren.


De Okta Identity Cloud verbindt, beveiligt en beheert miljoenen identiteiten en helpt organisaties over de hele wereld om hun organisatie te beheren en beveiligen. Okta Identity Cloud is 100% “Born in the Cloud”. Met integraties voor duizenden apps en lokale toepassingen biedt de Okta Identity Cloud eenvoudige en veilige toegang vanaf elk apparaat, waardoor gebruikers zich via een enkele online identiteit kunnen aanmelden bij verschillende domeinen. Tegelijkertijd maakt deze oplossing het ook mogelijk om verbinding te maken met hun bestaande legacy-systemen, portals en LDAP-applicaties."


"Identity Management is moeilijk en neemt veel tijd in beslag, toch? Niet als je het op onze manier doet, "zei Joost Koiter, Lead development bij FuseLogic. "Met onze ReadytoUse Identity Lifecycle-oplossing op basis van het toonaangevende Okta-platform beschik je over alles wat nodig is om de Identity Lifecycle efficiënt te automatiseren. Je krijgt de controle over wie toegang heeft tot wat. Snel en met slimme, context-aware self-service mogelijkheden, waardoor de organisatie enthousiast wordt. Het wordt standaard geleverd met gebruiksklare goedkeuringsprocessen, Segregation of Duties en gebruikersvriendelijke certificeringsprocessen. Snel, gemakkelijk en 100% Cloudgebaseerd! Daarmee wordt het mogelijk om nieuwe zakelijke kansen, medewerkers, functiewijzigingen, vertrekkende medewerkers, Cloud-apps, mobiele apps, zakelijke apps en portals snel te faciliteren, terwijl beheerders en de CISO toch gerust kunnen zijn over de veiligheid en controle.”

"Tegenwoordig moeten organisaties verschillende Cloud-applicaties en on-premise systemen met elkaar verbinden en beheren. Tegelijkertijd moeten ze het gebruiksgemak in evenwicht houden met veilige toegang vanaf elke locatie, op elk apparaat ", aldus Patrick McCue, SVP Worldwide Partners bij Okta. "Daarom vertrouwen onze klanten op ons om hun meest complexe identiteitsuitdagingen op te lossen. De kracht van Okta is het veilig verbinden en managen van mensen en technologie. Gecombineerd met FuseLogic’s ervaring in Identity Management biedt dat klanten een naadloze ervaring. Onze samenwerking met FuseLogic zal de veiligheid en compliancy voor onze klanten verbeteren en het gemakkelijker voor ze maken om de technologieën te gebruiken die ze nodig hebben om hun belangrijkste werk te doen."

Over FuseLogic
FuseLogic helpt middelgrote organisaties met snelle en eenvoudige Identity Governance ter ondersteuning van hun Cloudstrategie te en om hun GDPR-compliancy te verbeteren. FuseLogic is voorstander van pragmatische oplossingen waarbij de organisatie en business in de lead zijn. Het uitgangspunt is de dagelijkse zakelijke realiteit en de dynamiek van de organisatie om Identity Governance-oplossingen te kunnen bieden die begrijpelijk en ondersteunend zijn voor het bedrijf.
FuseLogic biedt specialistische Identity & Access Management (IAM) kennis, jarenlange ervaring - opgericht in 2007 - en een pragmatische bedrijfsgerichte Identity Governance visie en aanpak. FuseLogic is gevestigd in Hilversum.

Ga voor meer informatie naar www.fuselogic.nl, info@fuselogic.nl

of bel met Leon Oud, +31 6 13352305