FuseLogic werkt samen met SailPoint om Identity Governance in de Cloud snel en eenvoudig mogelijk te maken.

SailPoint IdentityNow

SailPoint, marktleider en toonaangevende aanbieder van identity governance oplossingen, biedt met IdentityNow identity governance in de cloud. Hierdoor kunnen organisaties snel en eenvoudig identity governance inrichten en hun GDPR-compliancy verbeteren. IT-afdelingen worden ontlast dankzij de self service access request mogelijkheden en out-of-the-box approval workflows. Er ontstaat inzicht in de verstrekte rechten dankzij de uitgebreide certification mogelijkheden en met segregation of duties zijn conflicterende rechten verleden tijd. Door gebruik van het cloudplatform is dit nu ook haalbaar voor middelgrote en kleinere organisaties!

"Identity Governance is moeilijk en neemt veel tijd in beslag, toch?” Niet als je het op onze manier doet, volgens David Kalff, Senior Consultant bij FuseLogic. "Met onze oplossing op basis van Okta en SailPoint IdentityNow beschik je over alles wat nodig is om de identity lifecycle efficiënt te automatiseren. Je krijgt de controle over wie toegang heeft tot wat. Snel en met praktische self-service mogelijkheden, waardoor de organisatie enthousiast wordt. Het wordt standaard geleverd met gebruiksklare goedkeuringsprocessen, segregation of duties en gebruikersvriendelijke certificeringsprocessen. Snel, gemakkelijk en 100% cloud! Daarmee wordt het mogelijk om nieuwe zakelijke kansen, medewerkers, functiewijzigingen, vertrekkende medewerkers, cloud-apps, mobiele apps, zakelijke apps en portals snel te faciliteren, terwijl beheerders en de CISO toch gerust kunnen zijn over de veiligheid en controle.

SailPoint en Okta onderschrijven de kracht van de samenwerking als volgt:

"Wanneer twee Identity Management leaders, beiden bekend om hun innovatie, hun krachten bundelen om veiligheid en compliancy gemakkelijker te maken, biedt dat enorme waarde voor onze gezamenlijke klanten" aldus Mark McClain, CEO en mede-oprichter van SailPoint. "Samen met Okta helpen we organisaties om eenvoudig en veilig gebruikerstoegang en -beheer in evenwicht te brengen met de governance die vereist is, zodat gebruikers de juiste toegang hebben én dat hun toegang voldoet aan het beleid van de organisatie. Deze evenwichtsoefening wordt steeds meer een uitdaging in het huidige cloud-tijdperk en daarom is onze samenwerking met Okta zo enorm belangrijk.”

"Tegenwoordig moeten mensen toegang hebben tot vele verschillende cloud- en on-premise-tools om productief te kunnen zijn. Gebruiksgemak en veilige toegang overal en met elk apparaat is daarbij van groot belang" zegt Todd McKinnon, CEO en mede-oprichter van Okta. "De kracht van Okta is het veilig en gebruiksvriendelijk verbinden van mensen en technologie. Gecombineerd met de kracht van SailPoint op het gebied van identity governance bieden we een naadloze ervaring voor organisaties uit alle sectoren. Het succes van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn verheugd om samen te werken met SailPoint om veiligheid en compliancy eenvoudiger te maken."

Voor een demo klik op SailPoint IdentityNow in combinatie met Okta.

Over FuseLogic

FuseLogic helpt organisaties met snelle en eenvoudige identity governance, 100% cloudgebaseerd! FuseLogic hanteert een pragmatische aanpak waarbij de organisatie en business in de lead zijn. Het uitgangspunt is de dagelijkse zakelijke realiteit en de dynamiek van de organisatie om identity governance-oplossingen te kunnen bieden waar de organisatie enthousiast over wordt! Met als doel om een echte enabler te realiseren voor het versnellen van de cloudstrategie van organisaties en om hun GDPR-compliancy te verbeteren.

FuseLogic heeft jarenlange ervaring – opgericht in 2007- met Identity & Access Management (IAM), is partner van Okta en SailPoint en is gevestigd in Hilversum. Onder meer Takeaway.com, Intergamma, RTL Nederland, Intrakoop, Eurotransplant en Universiteit van Amsterdam zijn al enthousiaste klanten van FuseLogic. Zie ook https://www.fuselogic.nl/klanten.

Een keuze voor FuseLogic bij een identity governance implementatie betekent dan ook het beste van drie werelden: Optimale kennis van Okta en SailPoint IdentityNow, best practices vanuit een jarenlange Identity Management achtergrond en een aantoonbaar succesvolle cloud aanpak.

Fuse Logic is partner van het Identity & Access Management Congres 2019.  Meer informatie: www.iam.heliview.nl