Heliview gaat samenwerking aan met Duitse analistenbureau Kuppinger Cole

Heliview is, in aanloop naar het jaarlijkse Identity & Access Management Congres 2019, een samenwerking aangegaan met het Duitse analistenbureau KuppingerCole. De samenwerking richt zich op de European Identity & Cloud Conference 2019 dat van 14 mei t/m 17 mei door KuppingerCole wordt georganiseerd in München.

De samenwerking houdt in dat deelnemers van hét Nederlandse congres over digitale identificatie & authenticatie, na inschrijving, een kortingscode ontvangen voor hun deelname aan het Duitse evenement. De kortingscode is van toepassing op de, op het moment van inschrijving, geldende prijzen.

Momenteel wordt onderzocht of een analist van het Duitse bureau een sessie kan komen geven tijdens het Identity & Access Management congres in Nederland. Zodra de sessie binnen is, zal de inhoud op de website worden gepubliceerd.

Kuppinger Cole

KuppingerCole Analysts, opgericht in 2004, is een internationale en onafhankelijke analistenorganisatie met hoofdkantoor in Europa. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van neutraal advies, expertise, thought leadership en praktische relevantie in informatiebeveiliging, Identity & Access Management (IAM), Governance (IAG), Risk Management & Compliance (GRC) en alle gebieden met betrekking tot de digitale transformatie.

KuppingerCole ondersteunt bedrijven, zakelijke gebruikers, integrators en softwarefabrikanten bij het aangaan van zowel tactische als strategische uitdagingen. Het handhaven van een balans tussen directe implementatie en levensvatbaarheid op lange termijn vormt de kern van de filosofie van KuppingerCole.

 Voor vragen over deze samenwerking, neemt u contact op met projectmanager Ingeborg Bosch.