Identity & Access Management congres 2017 groter dan ooit

Breda, 9 mei 2017 - Op 18 mei vindt de twaalfde editie van het Identity & Access Management congres plaats  in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Dit jaar is het IAM congres groter dan ooit. Met meer dan 30 partners, een keynote van internationaal erkend spreker David Birch, meer dan 25 praktijkcases en visieverhalen is dit hét IAM congres van Nederland dat IT en security professionals niet mogen missen.

Dit jaar vindt het congres voor het eerst plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De afgelopen jaren heeft het IAM congres een enorme groei doorgemaakt waardoor deze hypermoderne en veelzijdige evenementenlocatie als een mooi decor dient voor deze bijzondere editie. Ingeborg Bosch, projectmanager van het IAM congres: “Identity & Access Management is hotter dan ooit. Met de digitalisering van onze samenleving is een goed IAM-beleid een voorwaarde van security. Dat is ook duidelijk te zien in de groei van dit evenement. Zowel aan de businesspartners kant als aan de deelnemers kant hebben we de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt. Dit jaar hebben we 30 businesspartners en verwachten we meer dan 200 deelnemers. Deze dag is de uitgelezen kant om te netwerken en nieuwe informatie op te doen rondom alle trends en ontwikkelingen op het gebied van IAM”.

De impact van de digitale transformatie

IAM zorgt ervoor dat de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste middelen op het juiste moment om de juiste redenen. Een goede IAM oplossing is gebruiksvriendelijk, compliant, veilig en levert kostenbesparingen op. De digitale transformatie, die als doel heeft om toegevoegde waarde te creëren voor zowel de interne als externe klanten, heeft impact op de Identity & Access Management oplossingen die organisaties gebruiken.

Programma

Het programma dit jaar is ook uitgebreider dan voorgaande jaren. Meer dan 25 verschillende sessies vinden gedurende de dag plaats. Tijdens deze sessies wordt aandacht besteed aan hot topics zoals biometrie, omgaan met klantidentiteiten, Internet of Things en leveraging. Vragen als wat is een goede fundering voor IAM, waar moet je rekening mee houden bij het inrichten van IAM processen, wat zijn nieuwe mogelijkheden, hoe ga ik om met klantidentiteiten en welke innovaties zijn er,  komen tijdens dit congres uitgebreid aan bod.

Keynote David Birch
Dit jaar vliegt David Birch, internationaal erkend ‘thought leader’ in digital identity, speciaal over naar Nederland voor zijn keynote ‘Kijk eens met een digitale bril naar uw Identity & Access Management.’ Hij geeft een verfrissend verhaal over het lostrekken van een Digital Identity.

Toegangsbewijzen

Er zijn nog toegangsbewijzen beschikbaar voor deelname aan dit IAM congres. Ga naar iam.heliview.nl voor meer informatie en aanmelden.