Programmacommissie

400 Eric Brouwer_IAM2019.jpg
Eric Brouwer
Hoofd Architectuur
ICTU/NORA

Eric werkt bij Stichting ICTU, de onafhankelijke advies- en projectenorganisatie van de Nederlandse Overheid, die overheidsorganisaties helpt om hun dienstverlening te verbeteren door samenwerking en slimme inzet van ICT. Hij was onder meer programmamanager voor de invoering van Identity Management bij de Nederlandse ministeries en heeft aansluittoetsen uitgevoerd voor invoering van de Rijkspas, een veilige smartcard voor fysieke toegangscontrole en logische toegangscontrole. Vanaf 2010 werkt hij aan de verdere ontwikkeling van het Nederlandse afsprakenstelsel  - www.NORAonline.nl - om het ontwerp van overheidsdiensten voor burgers en bedrijven te verbeteren.

400_Henk Marsman_IAM2018.jpg
Dagvoorzitter
Henk Marsman
IAM expert met kennis van blockchaintoepassingen
Rabobank

Henk heeft meer dan 15 jaar ervaring met IAM en is sinds medio 2017 in dienst bij Rabobank waar hij verantwoordelijk is voor de dienstverlening voor digitale identiteiten, autorisatiebeheer, authenticatie en privileged access van medewerkers. Voordat hij bij Rabobank werkte heeft hij bij Deloitte het IAM team geleid. Hij verweeft nieuwe trends zoals blockchain, analytics, IoT en robotics in de visie en strategie voor IAM om de bank daarmee voor te bereiden op de (nabije) digitale ontwikkelingen waarin toegang tot data essentieel is voor succes.

Cees van Opijnen_IAM2020.jpg
Cees van Opijnen
Coördinator Applicatiebeheer / Adviseur Bedrijfsvoering
Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels

Na diverse functies in de IT heb ik de overstap gemaakt naar de Zorg. Een enorme en leuke uitdaging waarbij ik me als Coördinator Applicatiebeheer nu richt op het automatiseren en digitaliseren van werkprocessen. Hierbij is het aantal accounts en autorisaties vertienvoudigd. Vanuit ICT zijn we inmiddels begonnen aan de laatste fase van volledige automatisering van het gebruikersbeheer.

Martijn Postma_IAM2020.jpg
Martijn Postma
Programma Manager
Kansspelautoriteit

Martijn is (programma)manager in de publieke sector, afgewisseld met adviesopdrachten in het bedrijfsleven. Zijn achtergrond in IAM heeft hij opgebouwd in de luchtvaart- en defensiesector. Hier is veilig en vertrouwd over grenzen heen kunnen samenwerken cruciaal. Momenteel houdt hij toezicht op internationale beursgenoteerde gokbedrijven, zoals op het voorkomen van deelname door minderjarigen. Martijn is tevens FG.

Meer sprekers worden geladen