Programmacommissie

400 Eric Brouwer_IAM2019.jpg
Eric Brouwer
Strategisch Adviseur
Stichting ICTU

Eric Brouwer werkt bij Stichting ICTU, de onafhankelijke advies- en projectenorganisatie van de Nederlandse Overheid, die overheidsorganisaties helpt om hun dienstverlening te verbeteren door samenwerking en slimme inzet van ICT. Hij was onder meer programmamanager voor de invoering van Identity Management bij de Nederlandse ministeries en heeft aansluittoetsen uitgevoerd voor invoering van de Rijkspas, een veilige smartcard voor fysieke toegangscontrole en logische toegangscontrole. Vanaf 2010 werkt hij aan de verdere ontwikkeling van het Nederlandse afsprakenstelsel  - www.NORAonline.nl - om het ontwerp van overheidsdiensten voor burgers en bedrijven te verbeteren.

400_Henk Marsman_IAM2018.jpg
Dagvoorzitter
Henk Marsman
Lead Service Owner IAM
Rabobank

Waarom is een digitale identiteit belangrijk en hoe zullen de ontwikkelingen zich vormen? Dat vraagt Henk zich dagelijks af en dit is zijn passie. Henk werkt bij Rabobank waar hij verantwoordelijk is voor de digitale identiteiten en toegang van alle medewerkers, authenticatie dienstverlening, digitale certificaten en privileged access management. Daarnaast is hij ‘thoughtleader’ en veelvuldig spreker over het onderwerp digital identity. Waarbij hij in gaat op hoe deze zich ontwikkelt en samenhangt met onderwerpen als blockchain, smart devices en IoT, infra-as-a-code en quantum key distribution, om er enkele te noemen.

Cees van Opijnen_IAM2020.jpg
Cees van Opijnen
Coördinator Applicatiebeheer / Adviseur Bedrijfsvoering
Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels

Na diverse functies in de IT heb ik de overstap gemaakt naar de Zorg. Een enorme en leuke uitdaging waarbij ik me als Coördinator Applicatiebeheer nu richt op het automatiseren en digitaliseren van werkprocessen. Hierbij is het aantal accounts en autorisaties vertienvoudigd. Vanuit ICT zijn we inmiddels begonnen aan de laatste fase van volledige automatisering van het gebruikersbeheer.

Martijn Postma_IAM2020.jpg
Martijn Postma
Programma Manager
Kansspelautoriteit

Martijn is (programma)manager in de publieke sector, afgewisseld met adviesopdrachten in het bedrijfsleven. Zijn achtergrond in IAM heeft hij opgebouwd in de luchtvaart- en defensiesector. Hier is veilig en vertrouwd over grenzen heen kunnen samenwerken cruciaal. Momenteel houdt hij toezicht op internationale beursgenoteerde gokbedrijven, zoals op het voorkomen van deelname door minderjarigen. Martijn is tevens FG.

Meer sprekers worden geladen