Programmacommissie

Marco Hendriks.jpg
Marco Hendriks
Information Risk Manager
ING

Marco Hendriks is sinds maart 2014 Information Risk Manager verantwoordelijk voor het IT Security domein binnen ING Bank. Daarvoor heeft hij diverse security, risk en audit functies, zowel binnen als buiten het IT Security domein, vervult. Marco is in 2009 afgestudeerd als IT Auditor en heeft als afstudeerscriptie een onderzoek gedaan naar de implementatie van Role Based Access Control bij diverse organisaties, zowel publiek als privaat, in Nederland.

In zijn huidige functie houdt Marco zich o.a. bezig met user access en identity management, vanaf architectuur tot implementatie, en uiteraard met het beheren van de risico’s die daarmee samenhangen.

Miciel Stoop.jpg
Michiel Stoop
Manager Identity & Access management
Philips International B.V.

Michiel Stoop is sinds mei 2015 Manager Identity&Access management binnen de Center of Excellence van Philips Corporate Information Security Office (CISO). Hij levert actief bijdrage aan de IAM visie, strategy, process architectuur en implementatie.   

Daarvoor heeft hij gewerkt als consultant op het gebied van IAM  gericht op governance & processes in relatie tot de business voor ziekenhuizen, banken en verzekeraars.

Arno witter.jpg
Arno Witter
Stafadviseur Identitymanagement
Maastricht UMC+

Arno Witter is sinds 2007 werkzaam binnen het Maastricht UMC+ (MUMC+) en heeft de implementatie van Identity Management van dichtbij meegemaakt. In 2011 heeft hij de overstap gemaakt naar het Team Identity Management en is hij als functioneel beheerder IdM belast met het onderhouden en het verder vormgeven van het Identity Management proces binnen het MUMC+.
Daarvoor heeft hij gewerkt als zorgprofessional in diverse zorginstellingen. 

Meer sprekers worden geladen