Sprekers 2017

400_Gert Maneschijn_IT&Info2017.jpg
Gert Maneschijn
CSO
RDW

Gert Maneschijn is Corporate Securty Officer bij RDW. Op gebied van identificatie van burgers heeft hij een ontwikkeling gestart waarmee burgers zich met een paspoort, identiteitskaart en rijbewijs op een hoger niveau kunnen identificeren dan met het huidige DigiD. Dit is bekend onder de naam Remote Document Authentication. Binnen RDW is hij eigenaar van het platform identificatie en autorisatie. Hier wordt nu een ambitieus project uitgevoerd om het beheer van autorisaties sterk te vereenvoudigen. Zijn aanpak is resultaat gericht, innovatief waar nodig en pragmatisch.

Barry Dukker.jpg
Dagvoorzitter
Barry Dukker
Sr. Innovatiemanager
Ministerie van Defensie

Barry is in 1996 begonnen bij het ICT-bedrijf van het Ministerie van Defensie en kwam in 2001 als projectmanager in aanraking met het fenomeen “directory services”. In de periode tot 2005 stond Barry aan de wieg van de Defensie Corporate Directory.

Sinds 2005 is Barry werkzaam als Senior Innovatiemanager op het gebied van IAM bij Defensie. Barry overziet en bespeelt het hele spectrum van beleid, architectuur en implementatie en treedt op als “Identity-missionaris”.

400_Bob Janssen_IAM2017.jpg
Bob Janssen
CTO & Founder RES
RES

Bob Janssen is de trotse oprichter en CTO van het succesvolle softwarebedrijf RES. Met zijn jarenlange ervaring in de IT-industrie is Janssen een veelgevraagd spreker en verschijnen er regelmatige blogs en artikelen van zijn hand over o.a. de trends, de toekomst en de veranderende rol van IT in vooraanstaande IT-media zoals CIO.nl, Computable en BlogIT. 

Chris Clarkson.JPG
Chris Clarkson
Senior Solutions Engineer
BOMGAR

Chris Clarkson is a Senior Solutions Engineer with Bomgar, a leader in providing secure access solutions. Chris has worked at Bomgar for 2 years after previously being with SCC, Europe’s largest System Integrator. Chris has acquired a wide-range of experience and knowledge working with companies during the last 10 years across multiple industries.

400_David Birch_IAM2017.jpg
David G.W Birch
Director of Innovation
Consult Hyperion

David G.W Birch Director of Innovation at Consult Hyperion, the secure electronic transactions consultancy. He is an internationally-recognised thought leader in digital identity and digital money; named one of the global top 15 favourite sources of business information (Wired magazine) and one of the top ten most influential voices in banking (Financial Brand); listed in the top ten Twitter accounts followed by innovators, along with Bill Gates and Richard Branson (PR Daily); ranked in the top three most influential people in London’s FinTech community (City A.M.), voted one of the European “Power 50” people in digital financial services (FinTech Awards) and ranked Europe’s most influential commentator on emerging payments (Total Payments).

Meer sprekers worden geladen