Sprekers 2019

400 David Goodman_CI2017.jpg
David Goodman
Principal Consultant Analyst
TechVision Research

David Goodman has over 25 years experience in senior identity management positions in Europe and the US. He has worked as a technology analyst and consulted with some of the largest companies in Europe and the US. Based in Scotland, he graduated from the University of Manchester and completed a doctorate from the University of Oxford.

400 Eric Brouwer_IAM2019.jpg
Eric Brouwer
Hoofd Architectuur
ICTU/NORA

Eric werkt bij Stichting ICTU, de onafhankelijke advies- en projectenorganisatie van de Nederlandse Overheid, die overheidsorganisaties helpt om hun dienstverlening te verbeteren door samenwerking en slimme inzet van ICT. Hij was onder meer programmamanager voor de invoering van Identity Management bij de Nederlandse ministeries en heeft aansluittoetsen uitgevoerd voor invoering van de Rijkspas, een veilige smartcard voor fysieke toegangscontrole en logische toegangscontrole. Vanaf 2010 werkt hij aan de verdere ontwikkeling van het Nederlandse afsprakenstelsel  - www.NORAonline.nl - om het ontwerp van overheidsdiensten voor burgers en bedrijven te verbeteren.

Mike Chung
Mike Chung
Security expert
ING

Als enthousiaste securityspecialist en entomoloog probeert Mike verschillende onderwerpen vanuit originele invalshoeken te benaderen. In 2016 verzorgde Mike Chung op het Identity & Access Management Congres een sessie over Blockhain. Tijd om de man, die inmiddels als Chief Security Architect bij ING werkt, terug te vragen voor een verrassende keynote.

Jaap Kuipers
Dagvoorzitter
Jaap Kuipers
Initiatiefnemer
Platform Identity Management Nederland

Jaap Kuipers heeft, met een achtergrond in accountancy, IT-audit en security, zich sinds 2001 gespecialiseerd in identity management. Door zijn ervaring op dit gebied en deelname aan diverse projecten heeft hij zowel nationaal als internationaal zicht op de ontwikkeling van identity management.  Hij heeft in 2007 het initiatief genomen tot de oprichting van het Platform Identity Management Nederland (www.pimn.nl).

Rob Ojevaar
Rob Ojevaar
protocol en IAM expert

Meer sprekers worden geladen