Sprekers

400 David Goodman_CI2017.jpg
David Goodman
Principal Consultant Analyst
TechVision Research

David Goodman has over 25 years experience in senior identity management positions in Europe and the US. He has worked as a technology analyst and consulted with some of the largest companies in Europe and the US. Based in Scotland, he graduated from the University of Manchester and completed a doctorate from the University of Oxford.

400_Sander Berkhouwer_IAM2018.jpg
Sander Berkouwer
Senior Consultant, spreker, blogger en trainer
SCCT

Sander heeft naar eigen zeggen alles wel gedaan met Active Directory en Azure Active Directory. Hij leidt het identityteam bij SCCT. Samen met zijn collega’s ontwerpt en implementeert hij IAM-oplossingen en levert hij rechttoe-rechtaan IAM-services aan organisaties van allerlei groottes zowel in binnen- en buitenland.

 

400 Eric Brouwer_IAM2019.jpg
Eric Brouwer
Hoofd Architectuur
ICTU/NORA

Eric werkt bij Stichting ICTU, de onafhankelijke advies- en projectenorganisatie van de Nederlandse Overheid, die overheidsorganisaties helpt om hun dienstverlening te verbeteren door samenwerking en slimme inzet van ICT. Hij was onder meer programmamanager voor de invoering van Identity Management bij de Nederlandse ministeries en heeft aansluittoetsen uitgevoerd voor invoering van de Rijkspas, een veilige smartcard voor fysieke toegangscontrole en logische toegangscontrole. Vanaf 2010 werkt hij aan de verdere ontwikkeling van het Nederlandse afsprakenstelsel  - www.NORAonline.nl - om het ontwerp van overheidsdiensten voor burgers en bedrijven te verbeteren.

Marcel van Galen.jpg
Marcel van Galen
Founder
Dappre

Het ontwerpen van duurzame oplossingen is de passie van Marcel van Galen. Zo ook het ontwerpen van het ‘Nieuwe Internet’. In 2017 richtte hij de non-profit Qiy Foundation op. Dit is een afsprakenstelsel om mensen controle te geven over hun data op een onafhankelijke, transparante en niet-commerciële manier. Implementaties op basis van het Qiy Afsprakenstelsel geven een antwoord op de Europese General Data Protection Regulation en maken Digitale Zelfbeschikking mogelijk voor iedereen.

Henk Wim Dijkhof_IAM2019.jpg
Henk Wim Dijkhof
IAM Consultant
Grabowsky

Henk Wim is een ervaren Solution Consultant met een passie voor Identity & Access Governance. Met zijn enthousiasme en nuchtere kijk op zaken is hij in staat samen met de klant oplossingen te vinden in de driehoek: mensen, processen en technologie wat aansluit bij de behoefte van de klant. Zijn aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, transparantie, communicatie en resultaatgerichtheid. Hij houdt van complexe omgevingen en de mix van business en technologie die zo typerend is voor Identity & Access Governance.

Meer sprekers worden geladen