Sprekers

Diederik Hammer_IAM2020.jpg
Diederik Hammer
AIM Authority
DFM - Dealer FinancieringsMaatschappij

Diederik heeft in zijn consultancy tijd zichzelf ontwikkeld tot expert op het gebied van Identity & Access Management met een verdere voorliefde voor de gehele informatiebeveiligingswereld. Binnen IAM focust hij zich niet alleen op het standaard deel van IAM, Identity Governance & Administration, maar zorgt dat een organisatie ook goed om gaat met de minder bekende delen van IAM, oftewel Customer-IAM en privileged-IAM. Na zijn consultancy tijd is Diederik in dienst gegaan bij De Dealer Financieringsmaatschappij (DFM) welke onderdeel uitmaakt van de Volkswagen Group. Hier is hij programma manager voor een IAM programma wat zowel standaard IAM als privileged-IAM beslaat.

Nick Ceton_CIAM2019.jpg
Nick Ceton
Programma Manager Personalisatie
NPO

Nick houdt zich bezig met de personalisatie strategie en de implementatie van identity management voor onder meer online video diensten. Nick heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van (digitale) diensten in de broadcast media.

400_Henk Marsman_IAM2018.jpg
Dagvoorzitter
Henk Marsman
Leading Identity
Rabobank

Waarom is een digitale identiteit belangrijk en hoe zullen de ontwikkelingen zich vormen? Dat vraagt Henk zich dagelijks af en dit is zijn passie. Henk werkt bij Rabobank waar hij verantwoordelijk is voor de digitale identiteiten en toegang van alle medewerkers, authenticatie dienstverlening, digitale certificaten en privileged access management. Daarnaast is hij ‘thoughtleader’ en veelvuldig spreker op het onderwerp digital identity. Waarbij hij in gaat op hoe deze zich ontwikkelt en samenhangt met onderwerpen als blockchain, smart devices en IoT, infra-as-a-code en quantum key distribution, om er enkele te noemen.

Meer sprekers worden geladen