Sprekers

Diederik Hammer_IAM2020.jpg
Diederik Hammer
AIM Authority
DFM - Dealer FinancieringsMaatschappij

Diederik heeft in zijn consultancy tijd zichzelf ontwikkeld tot expert op het gebied van Identity & Access Management met een verdere voorliefde voor de gehele informatiebeveiligingswereld. Binnen IAM focust hij zich niet alleen op het standaard deel van IAM, Identity Governance & Administration, maar zorgt dat een organisatie ook goed om gaat met de minder bekende delen van IAM, oftewel Customer-IAM en privileged-IAM. Na zijn consultancy tijd is Diederik in dienst gegaan bij De Dealer Financieringsmaatschappij (DFM) welke onderdeel uitmaakt van de Volkswagen Group. Hier is hij programma manager voor een IAM programma wat zowel standaard IAM als privileged-IAM beslaat.

Nick Ceton_CIAM2019.jpg
Nick Ceton
Programma Manager Personalisatie
NPO

Nick houdt zich bezig met de personalisatie strategie en de implementatie van identity management voor onder meer online video diensten. Nick heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van (digitale) diensten in de broadcast media.

Kees-Jan Kolb_IAM2020.jpg
Kees-Jan Kolb
Informatiemanager IAM
Erasmus MC

Ik houd mij ruim 15 jaar bezig met het inregelen van de juiste toegang binnen complexe applicaties zoals een elektronisch patiëntendossier (EPD) en ERP. Ik heb mij gespecialiseerd om met Identity Governance & Administration processen de bevoegdheden zo efficiënt mogelijk in te regelen. Daarmee help ik de business om dit o.b.v. een goed rollenmodel zoveel mogelijk te automatiseren.

 

400_Henk Marsman_IAM2018.jpg
Dagvoorzitter
Henk Marsman
Lead Service Owner IAM
Rabobank

Waarom is een digitale identiteit belangrijk en hoe zullen de ontwikkelingen zich vormen? Dat vraagt Henk zich dagelijks af en dit is zijn passie. Henk werkt bij Rabobank waar hij verantwoordelijk is voor de digitale identiteiten en toegang van alle medewerkers, authenticatie dienstverlening, digitale certificaten en privileged access management. Daarnaast is hij ‘thoughtleader’ en veelvuldig spreker over het onderwerp digital identity. Waarbij hij in gaat op hoe deze zich ontwikkelt en samenhangt met onderwerpen als blockchain, smart devices en IoT, infra-as-a-code en quantum key distribution, om er enkele te noemen.

400 Eric Brouwer_IAM2019.jpg
Eric Brouwer
Strategisch Adviseur
Stichting ICTU

Eric Brouwer werkt bij Stichting ICTU, de onafhankelijke advies- en projectenorganisatie van de Nederlandse Overheid, die overheidsorganisaties helpt om hun dienstverlening te verbeteren door samenwerking en slimme inzet van ICT. Hij was onder meer programmamanager voor de invoering van Identity Management bij de Nederlandse ministeries en heeft aansluittoetsen uitgevoerd voor invoering van de Rijkspas, een veilige smartcard voor fysieke toegangscontrole en logische toegangscontrole. Vanaf 2010 werkt hij aan de verdere ontwikkeling van het Nederlandse afsprakenstelsel  - www.NORAonline.nl - om het ontwerp van overheidsdiensten voor burgers en bedrijven te verbeteren.

Meer sprekers worden geladen