Sprekers

Maria Genova.jpg
Maria Genova
Onderzoeksjournalist en schrijfster
"Er komt een vrouw bij de hacker"

Maria Genova studeerde Journalistiek aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg. Ze schreef diverse bestsellers over actuele onderwerpen. Na haar boek “Komt een vrouw bij de h@cker. Hoe je identiteit gestolen kan worden” groeide ze uit tot een veelgevraagde spreker op het gebied van privacy, identiteitsfraude en informatieveiligheid.

Arjan van 't Hoff
Arjan van 't Hoff
Technisch Consultant
Ivanti

Arjan is een ervaren consultant in de softwaretechnologie. Met ruim 20 jaar ervaring in de IT heeft hij vele organisatie in de Profit en Non-Profit sector geholpen bij diversen IT-uitdagingen. Als Sales Engineer binnen Ivanti adviseert hij met name grote accounts waaronder de ANWB, Gemeente Den Haag en het Ministerie van Economische Zaken. Arjan bezit vele (technische) certificeringen waaronder die van Microsoft, Citrix en VMware maar ook ITIL en Prince2.

Danny van 't Hof_IAM2019.jpg
Danny van 't Hof
Functioneel Beheerder IAM
Coöperatie VGZ

Danny werkt sinds oktober 1984 bij VGZ. Hier heeft hij, gedurende de 34 jaar die hij daar werkzaam is, diverse afdelingen doorlopen. Naast zijn functie als Functioneel Beheerder voor Identity & Access Management, is hij ook Scrummaster van het team.

Serge Kerremans_IAM2019.jpg
Serge Kerremans
Senior Solution Engineer
Omada

Serge is een Solution engineer bij Omada. Door zijn technische ervaring te combineren met een een op de business gerichte aanpak slaagt hij er steeds in om oplossingen te creeren en vinden samen met de klant. Dankzij  zijn ervaring in verschillende rollen heeft hij een zeer brede kijk op IT met een sterke focus  op Microsoft producten en IT security. 

Ruud Koreman_IAM2019.jpg
Ruud Koreman
Lead Integratie Consultant
Enable-U

Na een start in de CRM en ERP implementaties is Ruud nu al ruim 10 jaar actief bij het opzetten en realiseren van ketenintegratie trajecten op basis van ESB, SOA, API en IAM Management. Rode draad in zijn loopbaan is het omzetten van business uitdagingen naar technische oplossingen en deze oplossingen naar business kansen. 

Meer sprekers worden geladen