Sprekers

Jaap Kuipers
Jaap Kuipers
Dagvoorzitter
Platform Identity Management Nederland

Jaap Kuipers heeft, met een achtergrond in accountancy, IT-audit en security, zich sinds 2001 gespecialiseerd in identity management. Door zijn ervaring op dit gebied en deelname aan diverse projecten heeft hij zowel nationaal als internationaal zicht op de ontwikkeling van identity management.  Hij heeft in 2007 het initiatief genomen tot de oprichting van het Platform Identity Management Nederland (www.pimn.nl).

Peter van der Linden_IAM2019.jpg
Steven van der Linden
Adviseur Informatieveiligheid
Capitar IT Group

Oorspronkelijk begonnen met procesmatig beheer heeft Steven zich in de afgelopen jaren via identity & access management ontwikkeld tot organisatieadviseur op het gebied van informatieveiligheid. Zijn voornaamste werkzaamheid bestaat uit het adviseren van organisaties bij het begrijpelijk maken van deze ingewikkelde materie en bij het doorvoeren van de organisatie- en technische veranderingen die nodig zijn om de informatieveiligheid te verhogen. In zijn opdrachten bij deze organisaties wordt ondersteuning geboden op alle niveaus. Een belangrijk deel van de oplossing is het verbinden van het informatiebeleid, het gebruik van informatie en de informatietechniek. Dit kan het opstellen van een IAM visie voor een ziekenhuis zijn, het maken van een functionele architectuur voor een high-tech bedrijf of het begeleiden van een procesverbetering bij een zorggroep.  

Davey Lodder_IAM2019.jpg
Davey Lodder
Product Manager
Route443

Davey Lodder is adviseur op gebied van sterke authenticatie en sinds 2015 werkzaam bij Infinigate, distributeur op gebied IT Security. In samenwerking met IAM specialist Route443 helpt Davey organisaties om de toegang tot computers, servers en websites beter te beveiligen door middel van hoogwaardige beveiligingsoplossingen.

Rob Ojevaar
Rob Ojevaar
protocol en IAM expert

Rob is IAM Consultant met een expertise in architectuur op het gebied van Identity & Access Management. Hij heeft kennis en ervaring in verschillende omgevingen in de IT, is zeer technisch onderlegd en beschikt over een goed analytisch en sturend vermogen. Rob deelt graag kennis met de IAM vakgroepen door presentaties op seminars en bijeenkomsten.

 

Peter Rietveld_IAM2019.jpg
Peter Rietveld
Security Architect
Traxion

Peter is sinds midden jaren ’90 full time werkzaam in de IT security, in uiteenlopende rollen van ontwikkelaar tot enterprise architect tot pentester bij tal van grote organisaties, in de financiële sector, de rijksoverheid en in de luchtvaart. Hij werkt sinds 2006 bij Traxion. Zijn specialiteiten zijn Security Architectuur, IAM, PKI, Malware en cyber warfare. Hij is bij een wat groter publiek bekend geworden met de hack van het rekeningrijden en als columnist bij security.nl. De laatste Jaren is hij voltijds ingezet bij Ahold Delhaize als Domain Architect IAM.

 

Meer sprekers worden geladen