Sprekers

Raymond Snijders_IAM2019.jpg
Raymond Snijders
Manager Global Identity & Access Management
ING

Raymond Snijders, Manager Global Identity & Access Management bij de ING-Group heeft ca. 15 jaar ervaring als strategisch IT-manager binnen de publieke sector en ca. 15 jaar ervaring in IT-Risk, project-, & programmamanagement bij organisaties als ING, Deloitte, FIOD, Belastingdienst en Koninklijke Marine.

Rob van der Staaij_IAM2019.jpg
Rob van der Staaij
Docent Security Academy

Dr. Rob van der Staaij is adviseur in cybersecurity en identity & access management en verwante onderwerpen zoals risicomanagement, compliance en privacy. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring opgedaan in tal van organisaties en sectoren. Rob is ook verbonden aan de Rechtenfaculteit van de Rijksuniversiteit Groningen, vakgroep Strafrecht en Criminologie, waar hij zich bezighoudt met de onderwerpen cybercrime en cybersecurity. Hij geeft presentaties op internationale conferenties en heeft tientallen artikelen en diverse boeken gepubliceerd.

 

Hans-Robert Vermeulen_IAM2019.jpg
Hans-Robert Vermeulen
SaaS Solution Specialist, EMEA
SailPoint

Momenteel is Hans-Robert de Solution-lead in EMEA voor het cloud aanbod van SailPoint. Met ruim 18 jaar ervaring op het gebied van Governance en Identity en Access Management, van advies tot technische pre-sales, heeft Hans-Robert een schat aan ervaring en begrijpt hij de onderliggende zakelijke problemen en complexiteit die samenhangen met de beveiliging en Identity Governance uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd in de zich ontwikkelende markt van vandaag.

Peter Volckaert_IAM2019.jpg
Peter Volckaert
Senior Sales Engineer
IBM

Peter heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT-wereld. Een IBM'er met een sterke passie voor IT-security. Peter is gespecialiseerd in Identity and Access Management, en deelt als sales engineer graag zijn kennis en kunde.

Hans Zandbelt.jpg
Hans Zandbelt
IAM Architect
OpenID Foundation

Hans is IAM architect bij de OpenID Foundation. Hij heeft 25 jaar ervaring als technisch leider in projecten op het gebied van digitale identiteit en draagt bij aan nieuwe standaarden en implementaties. Sinds 2017 is hij de lead architect van het OpenID Connect Cerification team van de OpenID Foundation.

Meer sprekers worden geladen