Sprekers

Willem de Pater_IAM2019.jpg
Willem de Pater
Solution Architect Information Security
Oracle

Volgt z.s.m.

Peter Rietveld_IAM2019.jpg
Peter Rietveld
Security Architect
Traxion

Peter is sinds midden jaren ’90 full time werkzaam in de IT security, in uiteenlopende rollen van ontwikkelaar tot enterprise architect tot pentester bij tal van grote organisaties, in de financiële sector, de rijksoverheid en in de luchtvaart. Hij werkt sinds 2006 bij Traxion. Zijn specialiteiten zijn Security Architectuur, IAM, PKI, Malware en cyber warfare. Hij is bij een wat groter publiek bekend geworden met de hack van het rekeningrijden en als columnist bij security.nl. De laatste Jaren is hij voltijds ingezet bij Ahold Delhaize als Domain Architect IAM.

 

Raymond Snijders_IAM2019.jpg
Raymond Snijders
Manager Global Identity & Access Management
ING

Raymond Snijders, Manager Global Identity & Access Management bij de ING-Group heeft ca. 15 jaar ervaring als strategisch IT-manager binnen de publieke sector en ca. 15 jaar ervaring in IT-Risk, project-, & programmamanagement bij organisaties als ING, Deloitte, FIOD, Belastingdienst en Koninklijke Marine.

Rob van der Staaij_IAM2019.jpg
Rob van der Staaij
Docent Security Academy

Dr. Rob van der Staaij is adviseur in cybersecurity en identity & access management en verwante onderwerpen zoals risicomanagement, compliance en privacy. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring opgedaan in tal van organisaties en sectoren. Rob is ook verbonden aan de Rechtenfaculteit van de Rijksuniversiteit Groningen, vakgroep Strafrecht en Criminologie, waar hij zich bezighoudt met de onderwerpen cybercrime en cybersecurity. Hij geeft presentaties op internationale conferenties en heeft tientallen artikelen en diverse boeken gepubliceerd.

 

Hans-Robert Vermeulen_IAM2019.jpg
Hans-Robert Vermeulen
SaaS Solution Specialist, EMEA
SailPoint

Momenteel is Hans-Robert de Solution-lead in EMEA voor het cloud aanbod van SailPoint. Met ruim 18 jaar ervaring op het gebied van Governance en Identity en Access Management, van advies tot technische pre-sales, heeft Hans-Robert een schat aan ervaring en begrijpt hij de onderliggende zakelijke problemen en complexiteit die samenhangen met de beveiliging en Identity Governance uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd in de zich ontwikkelende markt van vandaag.

Meer sprekers worden geladen