Sprekers

400_Henk Marsman_IAM2018.jpg
Henk Marsman
IAM expert met kennis van blockchaintoepassingen
Rabobank

Henk heeft meer dan 15 jaar ervaring met IAM en is sinds medio 2017 in dienst bij Rabobank waar hij verantwoordelijk is voor de dienstverlening voor digitale identiteiten, autorisatiebeheer, authenticatie en privileged access van medewerkers. Voordat hij bij Rabobank werkte heeft hij bij Deloitte het IAM team geleid. Hij verweeft nieuwe trends zoals blockchain, analytics, IoT en robotics in de visie en strategie voor IAM om de bank daarmee voor te bereiden op de (nabije) digitale ontwikkelingen waarin toegang tot data essentieel is voor succes.

400_Jos Akkermans_IAM2018.jpg
Jos Akkermans
Visionair Identity Driven Security
Grabowsky

Jos heeft ruim 15 jaar management ervaring binnen de IT, op de gebieden Architectuur, Informatie Beveiliging en ICT, waarvan de laatste jaren op directie niveau. Sinds 2014 werkzaam bij Grabowsky en verantwoordelijk voor Strategie & Consultancy. Hij begon als Architect bij het Ministerie van Defensie en werd al snel hoofd- en oprichter van de Cyber Security Afdeling van de Koninklijke Luchtmacht. Hierna heeft hij enkele jaren een operationele functie als verbindingsofficier bekleed. Na zijn periode als militair heeft hij binnen het IT agentschap van Defensie enkele managementfuncties bekleed en werd uiteindelijk eindverantwoordelijk voor de (Cyber) Security, Innovatie en IT Operations voor alle diensten welke het IT Agentschap levert. Jos is creatief, denkt in kansen en is zeer resultaat gericht. Analyseert snel en neemt beslissingen om het doel te bereiken. Geeft anderen energie en stuurt vanuit een visie. Hij behaalde zijn MBA aan de Nyenrode Business Universiteit,  volbracht de opleiding tot officier aan de Koninklijke Militaire Academie en studeerde luchtvaart elektronica in Amsterdam en de Verenigde Staten.

400_Walter Biocj_IAM2018.jpg
Walter Bioch
Identity Driven Security expert
Grabowsky

Walter heeft meer dan 17 jaar ervaring in IT en Security in diverse commerciële functies bij zowel partners als softwarefabrikanten. Hij is altijd gefocust op de doelstellingen van de klant en een lange termijn aanpak. En realiseert zich dat het altijd gaat om een samenwerking tussen business en IT. Hij wordt gedreven door resultaat en business continuïteit en begrijpt wat de voortdurend  veranderende marktomstandigheden van organisaties vragen. Hierbij staat het partnerschap van klanten, leveranciers en Grabowsky centraal. 
In 1998 startte hij bij Veenman (nu Xerox) als Accountmanager en na 2 jaar is hij de IT-wereld ingestapt. De laatste 9 jaar heeft Walter bij softwarefabrikanten gewerkt op het gebied van Security, waaronder Identity & Access Management. Daar heeft hij diverse klanten geholpen om de volgende stap te maken in de wereld van digitale transformatie. Voor het starten bij Grabowsky was hij met succes verantwoordelijk voor het Security portfolio bij CA Technologies

400_Richard Bordes_IAM2018.jpg
Dagvoorzitter
Richard Bordes
ICT Trend expert

Richard is een veelgevraagd spreker en moderator op vele bijeenkomsten. Vanuit visie en motivatie kan hij vele onderwerpen op het scheidsvlak van technische ontwikkelingen en de samenleving duidelijk analyseren en helder maken. Dit doet hij ook in de vele columns die hij schrijft voor vele ICT vakbladen.

400_Jacob Boersma_IAM2018.jpg
Jacob Boersma
Blockchain expert met kennis van IAM toepassingen
Deloitte

Jacob is manager van het blockchain-team binnen Managed Risk Services bij Deloitte NL. Hij is sinds 2010 betrokken bij Bitcoin-advies en heeft gewerkt aan blockchain-projecten in de gezondheidszorg, financiële dienstverlening en onroerend goed. Jacob heeft een achtergrond in elektronische betalingen en digitale identiteit en was betrokken bij de ontwikkeling van DigiD, eHerkenning en iDIN.

Meer sprekers worden geladen