Sprekers

Cor Stolk_IAM2020.jpg
Cor Stolk
Directeur
Secure Logistics

Cor Stolk (1968) heeft een bedrijfskundige achtergrond en is 33 jaar werkzaam binnen de (inter)nationale securityindustrie waarvan 30 jaar in de (haven)logistiek en is Directeur van Secure Logistics. Als uitvoeringsorganisatie van Deltalinqs ontwierp, beheerd en ontwikkelt Secure Logistics het community IAM platform voor de aangesloten bedrijven. Daarnaast is Stolk ook Algemeen Directeur van het secretariaat Waarschuwingsregister voor de Logistieke Sector en voorzitter van de Council of Participants binnen iShare. Volgens Stolk is de grootste dreiging van IAM de versplintering en daardoor dreigende digitalisering van een probleem.

Peter Bastiaansen_IAM2020.jpg
Peter Bastiaansen
Regional Manager Benelux & Nordics
OneLogin

Peter Bastiaansen has been working in various positions in the IT and security industry for 20+ years, specializing in SAAS solutions. In his current role as Regional Sales Manager for Benelux & Nordics, his primary role is to build the business further and educate about the benefits of a modern IDAAS set up. 

400 Eric Brouwer_IAM2019.jpg
Eric Brouwer
Strategisch Adviseur
Stichting ICTU

Eric Brouwer werkt bij Stichting ICTU, de onafhankelijke advies- en projectenorganisatie van de Nederlandse Overheid, die overheidsorganisaties helpt om hun dienstverlening te verbeteren door samenwerking en slimme inzet van ICT. Hij was onder meer programmamanager voor de invoering van Identity Management bij de Nederlandse ministeries en heeft aansluittoetsen uitgevoerd voor invoering van de Rijkspas, een veilige smartcard voor fysieke toegangscontrole en logische toegangscontrole. Vanaf 2010 werkt hij aan de verdere ontwikkeling van het Nederlandse afsprakenstelsel  - www.NORAonline.nl - om het ontwerp van overheidsdiensten voor burgers en bedrijven te verbeteren.

Serge Oskam 200x200.jpg
Serge Oskam
Manager Identity & Access Management

Businessvraagstukken vragen om oplossingen die werken. Serge vindt zijn drive in het creëren van veilige en flexibele I&AM-oplossingen in een continue veranderende omgeving. Na zijn studie in Delft heeft Serge verschillende posities bekleed binnen ING en NN Group. De laatste 7 jaar als Manager Identity & Access Management binnen NN Group.

Hans Zandbelt_IAM2020.jpg
Hans Zandbelt
IAM Architect
OpenID Foundation

Hans is IAM architect bij de OpenID Foundation. Hij heeft 25 jaar ervaring als technisch leider in projecten op het gebied van digitale identiteit en draagt bij aan nieuwe standaarden en implementaties. Sinds 2017 is hij de lead architect van het OpenID Connect Cerification team van de OpenID Foundation.

Meer sprekers worden geladen