Sprekers

400_Esmée Babet Snoey Kiewit_IAM2018.jpg
Esmée Babet Snoey Kiewit
Certified Ethical Hacker & Information Security & Privacy Consultant
Securesult

Esmée is CEH (Certified Ethical Hacker) & CIPM (Certified Information Privacy Manager). Ze is werkzaam als Information Security & Privacy Consultant bij Securesult. Dagelijks adviseert ze organisaties over hun beveiligingsstatus en voert ze pentesten uit. Als AVG-specialist helpt ze organisaties met het oplossen van autorisatievraagstukken, privacy issues, en het uitvoeren van technische privacy assessments. Esmée heeft een achtergrond in Internationale Relaties en kreeg van haar collega’s de bijnaam de ‘High Heeled Hacker’.

400_Jos Akkermans_IAM2018.jpg
Jos Akkermans
Visionair Identity Driven Security
Grabowsky

Jos heeft ruim 15 jaar management ervaring binnen de IT, op de gebieden Architectuur, Informatie Beveiliging en ICT, waarvan de laatste jaren op directie niveau. Sinds 2014 werkzaam bij Grabowsky en verantwoordelijk voor Strategie & Consultancy. Hij begon als Architect bij het Ministerie van Defensie en werd al snel hoofd- en oprichter van de Cyber Security Afdeling van de Koninklijke Luchtmacht. Hierna heeft hij enkele jaren een operationele functie als verbindingsofficier bekleed. Na zijn periode als militair heeft hij binnen het IT agentschap van Defensie enkele managementfuncties bekleed en werd uiteindelijk eindverantwoordelijk voor de (Cyber) Security, Innovatie en IT Operations voor alle diensten welke het IT Agentschap levert. Jos is creatief, denkt in kansen en is zeer resultaat gericht. Analyseert snel en neemt beslissingen om het doel te bereiken. Geeft anderen energie en stuurt vanuit een visie. Hij behaalde zijn MBA aan de Nyenrode Business Universiteit,  volbracht de opleiding tot officier aan de Koninklijke Militaire Academie en studeerde luchtvaart elektronica in Amsterdam en de Verenigde Staten.

400_Joris van Antwerpen_IAM2018.jpg (1)
Joris van Antwerpen
Information Security Specialist
Philips

Joris heeft 12 jaar ervaring als Identity & Access Management consultant waarbij hij, binnen verschillende bedrijven, opereerde in de rol van technisch specialist en architect. Sinds 1 jaar is hij de IAM solution architect binnen de CISO afdeling van Philips. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor Identity Governance & Administration, Federation, Strong & Adaptive Authentication en Privileged Access Management. Hij hanteert een pragmatische en Agile aanpak om de gewenste oplossingen te realiseren.

400 Frank Benus_API2018.jpg
Frank Benus
Solution Engineer
Okta

Identity and access management; Identity Provisioning; Federated Identity Management; Web and Enterprise Single Sign-On; Security Policy Management & Intrusion Detection; API's and web development. 

With a 15+ years career in technical IT, I have performed many different roles, starting as a web developer, security consultant, ethical hacker, team lead, security consultant, architect and finally joining Okta in 2016 to grow the Benelux team.  

At Okta my role is to support prospects and existing customers with the Okta technology for both internal employees, as well as external use cases for B2B and B2C. Okta's foundational position within the enterprise enables me to help architecture an IAM strategy that extends the enterprise. I am considered a subject matter expert on API Products and API Access Management, where Okta is embedded in mobile apps, portals and integrated with the enterprise landscape.

400_Walter Biocj_IAM2018.jpg
Walter Bioch
Identity Driven Security expert
Grabowsky

Walter heeft meer dan 17 jaar ervaring in IT en Security in diverse commerciële functies bij zowel partners als softwarefabrikanten. Hij is altijd gefocust op de doelstellingen van de klant en een lange termijn aanpak. En realiseert zich dat het altijd gaat om een samenwerking tussen business en IT. Hij wordt gedreven door resultaat en business continuïteit en begrijpt wat de voortdurend  veranderende marktomstandigheden van organisaties vragen. Hierbij staat het partnerschap van klanten, leveranciers en Grabowsky centraal. 
In 1998 startte hij bij Veenman (nu Xerox) als Accountmanager en na 2 jaar is hij de IT-wereld ingestapt. De laatste 9 jaar heeft Walter bij softwarefabrikanten gewerkt op het gebied van Security, waaronder Identity & Access Management. Daar heeft hij diverse klanten geholpen om de volgende stap te maken in de wereld van digitale transformatie. Voor het starten bij Grabowsky was hij met succes verantwoordelijk voor het Security portfolio bij CA Technologies

Meer sprekers worden geladen