Sprekers

Diederik Hammer_IAM2020.jpg
Diederik Hammer
AIM Authority
DFM - Dealer FinancieringsMaatschappij

Diederik heeft in zijn consultancy tijd zichzelf ontwikkeld tot expert op het gebied van Identity & Access Management met een verdere voorliefde voor de gehele informatiebeveiligingswereld. Binnen IAM focust hij zich niet alleen op het standaard deel van IAM, Identity Governance & Administration, maar zorgt dat een organisatie ook goed om gaat met de minder bekende delen van IAM, oftewel Customer-IAM en privileged-IAM. Na zijn consultancy tijd is Diederik in dienst gegaan bij De Dealer Financieringsmaatschappij (DFM) welke onderdeel uitmaakt van de Volkswagen Group. Hier is hij programma manager voor een IAM programma wat zowel standaard IAM als privileged-IAM beslaat.

Nick Ceton_CIAM2019.jpg
Nick Ceton
Programma Manager Personalisatie
NPO

Nick houdt zich bezig met de personalisatie strategie en de implementatie van identity management voor onder meer online video diensten. Nick heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van (digitale) diensten in de broadcast media.

400_Henk Marsman_IAM2018.jpg
Dagvoorzitter
Henk Marsman
IAM expert met kennis van blockchaintoepassingen
Rabobank

Henk heeft meer dan 15 jaar ervaring met IAM en is sinds medio 2017 in dienst bij Rabobank waar hij verantwoordelijk is voor de dienstverlening voor digitale identiteiten, autorisatiebeheer, authenticatie en privileged access van medewerkers. Voordat hij bij Rabobank werkte heeft hij bij Deloitte het IAM team geleid. Hij verweeft nieuwe trends zoals blockchain, analytics, IoT en robotics in de visie en strategie voor IAM om de bank daarmee voor te bereiden op de (nabije) digitale ontwikkelingen waarin toegang tot data essentieel is voor succes.

Meer sprekers worden geladen