Sprekers

400_Henk Marsman_IAM2018.jpg
Dagvoorzitter
Henk Marsman
Lead Service Owner IAM
Rabobank

Waarom is een digitale identiteit belangrijk en hoe zullen de ontwikkelingen zich vormen? Dat vraagt Henk zich dagelijks af en dit is zijn passie. Henk werkt bij Rabobank waar hij verantwoordelijk is voor de digitale identiteiten en toegang van alle medewerkers, authenticatie dienstverlening, digitale certificaten en privileged access management. Daarnaast is hij ‘thoughtleader’ en veelvuldig spreker over het onderwerp digital identity. Waarbij hij in gaat op hoe deze zich ontwikkelt en samenhangt met onderwerpen als blockchain, smart devices en IoT, infra-as-a-code en quantum key distribution, om er enkele te noemen.

Peter Bastiaansen_IAM2020.jpg
Peter Bastiaansen
Regional Manager Benelux & Nordics
OneLogin

Peter Bastiaansen has been working in various positions in the IT and security industry for 20+ years, specializing in SAAS solutions. In his current role as Regional Sales Manager for Benelux & Nordics, his primary role is to build the business further and educate about the benefits of a modern IDAAS set up. 

400 Eric Brouwer_IAM2019.jpg
Eric Brouwer
Strategisch Adviseur
Stichting ICTU

Eric Brouwer werkt bij Stichting ICTU, de onafhankelijke advies- en projectenorganisatie van de Nederlandse Overheid, die overheidsorganisaties helpt om hun dienstverlening te verbeteren door samenwerking en slimme inzet van ICT. Hij was onder meer programmamanager voor de invoering van Identity Management bij de Nederlandse ministeries en heeft aansluittoetsen uitgevoerd voor invoering van de Rijkspas, een veilige smartcard voor fysieke toegangscontrole en logische toegangscontrole. Vanaf 2010 werkt hij aan de verdere ontwikkeling van het Nederlandse afsprakenstelsel  - www.NORAonline.nl - om het ontwerp van overheidsdiensten voor burgers en bedrijven te verbeteren.

Serge Oskam 200x200.jpg
Serge Oskam
Manager Identity & Access Management

Businessvraagstukken vragen om oplossingen die werken. Serge vindt zijn drive in het creëren van veilige en flexibele I&AM-oplossingen in een continue veranderende omgeving. Na zijn studie in Delft heeft Serge verschillende posities bekleed binnen ING en NN Group. De laatste 7 jaar als Manager Identity & Access Management binnen NN Group.

Hans Zandbelt_IAM2020.jpg
Hans Zandbelt
IAM Architect
OpenID Foundation

Hans is IAM architect bij de OpenID Foundation. Hij heeft 25 jaar ervaring als technisch leider in projecten op het gebied van digitale identiteit en draagt bij aan nieuwe standaarden en implementaties. Sinds 2017 is hij de lead architect van het OpenID Connect Cerification team van de OpenID Foundation.

Meer sprekers worden geladen