Sprekers

Hans Zandbelt_IAM2020.jpg
Hans Zandbelt
IAM Architect
OpenID Foundation

Hans is IAM architect bij de OpenID Foundation. Hij heeft 25 jaar ervaring als technisch leider in projecten op het gebied van digitale identiteit en draagt bij aan nieuwe standaarden en implementaties. Sinds 2017 is hij de lead architect van het OpenID Connect Cerification team van de OpenID Foundation.

Diederik Hammer_IAM2020.jpg
Diederik Hammer
AIM Authority
DFM - Dealer FinancieringsMaatschappij

Diederik heeft in zijn consultancy tijd zichzelf ontwikkeld tot expert op het gebied van Identity & Access Management met een verdere voorliefde voor de gehele informatiebeveiligingswereld. Binnen IAM focust hij zich niet alleen op het standaard deel van IAM, Identity Governance & Administration, maar zorgt dat een organisatie ook goed om gaat met de minder bekende delen van IAM, oftewel Customer-IAM en privileged-IAM. Na zijn consultancy tijd is Diederik in dienst gegaan bij De Dealer Financieringsmaatschappij (DFM) welke onderdeel uitmaakt van de Volkswagen Group. Hier is hij programma manager voor een IAM programma wat zowel standaard IAM als privileged-IAM beslaat.

Nick Ceton_CIAM2019.jpg
Nick Ceton
Programma Manager Personalisatie
NPO

Nick houdt zich bezig met de personalisatie strategie en de implementatie van identity management voor onder meer online video diensten. Nick heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van (digitale) diensten in de broadcast media.

Wim Hafkamp_IAM2020.jpg
Wim Hafkamp
Unit manager Samenwerking & Kennisdeling
Nationaal Cyber Security Centrum

In maart 2019 ben ik als Unit Manager en tevens plaatsvervangend hoofd bij het Nationaal Cybersecurity Centrum (NCSC) in dienst getreden. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle publiek-private relaties van het centrum en voor alle kennis- en adviesproducten. Tevens stuur ik het onderzoeksteam aan. Daarvoor was ik langere tijd werkzaam bij de Rabobank in diverse beveiligingsfuncties, waaronder de laatste 7 jaar als Chief Information Security Officer.  

Ik heb een bedrijfskundige en ICT achtergrond en ben jaren werkzaam geweest in computer operations bij Akzo Nobel. Middels een rechtenstudie en aansluitend een promotieonderzoek heb ik mijn kennis verder verdiept in enerzijds juridische vraagstukken en anderzijds het vakgebied van informatiebeveiliging. In 2003 heb ik samen met andere enthousiastelingen het Financial Institutions Information Sharing and Analysis Center opgericht in Nederland.

De afgelopen 10 jaar ben ik actief geweest in diverse beveiligingsgremia - als lid of als voorzitter - waaronder de Permanent Stakeholders Group van ENISA, het Europese agentschap voor Informatie- en Netwerkbeveiliging en DCYPHER, het Nederlandse Platform voor Cybersecurity Onderzoek en Hoger Onderwijs.

 

Kees-Jan Kolb_IAM2020.jpg
Kees-Jan Kolb
Informatiemanager IAM
Erasmus MC

Ik houd mij ruim 15 jaar bezig met het inregelen van de juiste toegang binnen complexe applicaties zoals een elektronisch patiëntendossier (EPD) en ERP. Ik heb mij gespecialiseerd om met Identity Governance & Administration processen de bevoegdheden zo efficiënt mogelijk in te regelen. Daarmee help ik de business om dit o.b.v. een goed rollenmodel zoveel mogelijk te automatiseren.

 

Meer sprekers worden geladen