Sprekers

Hans Zandbelt.jpg
Hans Zandbelt
IAM Architect
OpenID Foundation

Hans is IAM architect bij de OpenID Foundation. Hij heeft 25 jaar ervaring als technisch leider in projecten op het gebied van digitale identiteit en draagt bij aan nieuwe standaarden en implementaties. Sinds 2017 is hij de lead architect van het OpenID Connect Cerification team van de OpenID Foundation.

400 David Goodman_CI2017.jpg
David Goodman
Principal Consultant Analyst
TechVision Research

David Goodman has over 25 years experience in senior identity management positions in Europe and the US. He has worked as a technology analyst and consulted with some of the largest companies in Europe and the US. Based in Scotland, he graduated from the University of Manchester and completed a doctorate from the University of Oxford.

400_Sander Berkhouwer_IAM2018.jpg
Sander Berkouwer
Senior Consultant, spreker, blogger en trainer
SCCT

Sander heeft naar eigen zeggen alles wel gedaan met Active Directory en Azure Active Directory. Hij leidt het identityteam bij SCCT. Samen met zijn collega’s ontwerpt en implementeert hij IAM-oplossingen en levert hij rechttoe-rechtaan IAM-services aan organisaties van allerlei groottes zowel in binnen- en buitenland.

 

400 Eric Brouwer_IAM2019.jpg
Eric Brouwer
Hoofd Architectuur
ICTU/NORA

Eric werkt bij Stichting ICTU, de onafhankelijke advies- en projectenorganisatie van de Nederlandse Overheid, die overheidsorganisaties helpt om hun dienstverlening te verbeteren door samenwerking en slimme inzet van ICT. Hij was onder meer programmamanager voor de invoering van Identity Management bij de Nederlandse ministeries en heeft aansluittoetsen uitgevoerd voor invoering van de Rijkspas, een veilige smartcard voor fysieke toegangscontrole en logische toegangscontrole. Vanaf 2010 werkt hij aan de verdere ontwikkeling van het Nederlandse afsprakenstelsel  - www.NORAonline.nl - om het ontwerp van overheidsdiensten voor burgers en bedrijven te verbeteren.

Mike Chung
Mike Chung
Security expert
ING

Als enthousiaste securityspecialist en entomoloog probeert Mike verschillende onderwerpen vanuit originele invalshoeken te benaderen. In 2016 verzorgde Mike Chung op het Identity & Access Management Congres een sessie over Blockhain. Tijd om de man, die inmiddels als Chief Security Architect bij ING werkt, terug te vragen voor een verrassende keynote.

Meer sprekers worden geladen